Modele de incalzire prin pardoseala

Conductele sunt incorporent dans structura cladirii. Prin urmare, de la proiectare pana la punerea in Opera, ar trebui luate in considerare numai produse de înaltă calitate-cum ar fi conductele Purmo DIN polietilena. Principalul avantaj al încălzirii prin pardoseală este încălzirea uniformă a straturilor de AER aflate Jos, la Decker pardoselii. O sursă importantă de inconfort al sistemelor de încălzire clasice DIN timpul iernii este faptul că, deși Aerul DIN NUMERIQUE este foarte cald, și, deseori, foarte uscat, la picioare ne este în continuare frig și suntem nevoiți să ne încălțăm cu șosete foarte groase și papuci călduroși, îmblăniți, dar nu Întotdeauna confortnable, sau să ne învelim la picioare Când stăm Jos. Dacă dorim să lăsăm picioarele să respire și să ne încălțăm cu șosete obișnuite sau papuci de casă confortbilité, va trebui să suportăm în încăpere o temperatură mai ridicată decat ne-AR plăcea. Deși un sistem de încălzire prin pardoseală ar putea părea inițial neatractiv, datorită investiției inițiale costisitoare (prețul mediu aflându-se între 25 și 33 de euro/MP), în timp El se poate dovedi mai Economic, mai ales în cazul locuințelor bine Izolate. Printr-un Consum redus de Energie, potï ajunge la o Economie de pana la 30% în exploatare, cifrele depinzând în mare parte de izolația locuinței și a necesarului de căldură. Buna Ziua, am o Casa Nou construita cu suprafata de 90 MP, regim de inaltime P, Casa este izolata extérieur cu polistiren de 10 si am OPTAT pentru incalzire in pardoseala PE cabluri cu termostate PE zone fara Centrala Electrica, Montat in Sapa la 8 cm. Pardoseala in bucatarie si Bai este DIN gresie iar in restul casei este DIN parchet laminat triplustatificat de 8mm si cu izolatie fonica Sub. AM observat ca in dortoirs este mai frig, temperatura ajunge la 22 de grade cu Sapa incalzita la 28 de grade (ASA Arata PE termostat) Dar la atingere este calduta. Dans bucatarie unde este gresie Temperatura ajunge la 24-25 de grade si in Living este mai cald 22 de grade. Care ar putea FII explicatie pentru acesta diferenta de Temperatura? Multumesc pentru Comentariu Gabriel, si te mai ASTEP PE blog cu Alte pareri.

Incalzirea prin pardoseala este foarte confortabila indiferent daca este Electrica sau cu apa calda. Pardoseala va fi încălzită uniforme, spre deosebire de camerele în Care MERG calorifere și radiatoare, în Care Aerul va fi foarte cald în Apropierea sursei, în timp ce Alte colțuri ALE acelui spațiu vor rămâne mai Reci. Se vor reduire astfel semnificativ curenții de AER, iar acest lucru, PE lângă eliminarea diferențelor de temperatură Atât de deranjante, va însemna și o circulație redusă a prafului. 1. Repartizare ideala a caldurii in incapereSistemele de incalzire prin pardoseala asigura o repartizare verticala ideala a temperaturii in incapere. Temperatura mai ridicata la Decker pardoselii si mai redusa la Decker capului ofera confort TERMIC Optim. De aceea, incalzirea prin pardoseala este recomandata in Special pentru camerele aflate la parter, Cu deschidere spre Casa scarilor, sau la mezanin, Dar Si in spatii inalte cum sunt bisericile, salile de sport sau Halele de productie. Incalzirea prin pardoseala mai are un avantaj, respectiv emanarea uniforma a caldurii la Decker intregii suprafete a pardoselii. Aspect foarte important pentru incaperile cu suprafata Mare – camerele de Zi si holurile caselor, Dar Si spatiile expozitionale sau magazine mari. 2. valoare esteticaInstalatia de incalzire prin pardoseala este Complete amplasata Sub podea, iar absenta oricaror Elemente vizibile de incalzire ofera posibilitati nelimitate de amenajare a interioarelor. Acest lucru este important DIN Punct de Al planificarii unei utilizari eficiente a spatiului DIN dreptul ferestrei, spre exemplu, unde in mod normal ar fi Montat un radiateur.

Calitatile incalzirii prin pardoseala sunt esentiale in aranjamentul interioarelor cu valoare istorica sau in proiectarea dotarii salilor de gimnastica, unde radiatoarele traditionale necesita Constructii speciale in vederea mascarii Lor sau asigurarii unor conditii de protectie a persoanelor prezente.